aneep's FotoPage

By: aneep benji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 28-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Badminton Team

Me n my double partner
Me and my double partner
Aneep's Team
Erm... tak bnyak nak cita ttg gmbar nie. Tapi smua ni ttg pglibatan aku dalam sukan badminton. 1st n 2nd pictrure tu gmbar aku n kwn aku since zaman sek rendah. Erm.. masa sek teknik kami jd double partner. Tp agak malang bg kami coz masa sukan antara sekolah, kami terkandas di pusingan kedua. Mana tak kalah, kena lawan dgn team State. Masa tu aku pun getar skit, so mmg patut pun kalah. hehehe.. Last picture tu plak gmbar team badminton aku. Aneep's Team. Aku la yg tbuhkan. hehe..Kami smua satu kampung and kbiasaannya klau ada open tournament, team aku msuk la. Erm..masuk tournament mmg selalu, tp menang tak pun. Selalu terkandas. Last skali aku main last year. Tournament kt UiTM. Aku ngan double partner aku dlm gmbar tu la. Kami kalah suku akhir. Erm..takdak rezeki kot. ntah laa.. next time kot...


Saturday, 26-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rumah n Basikal kesayanganku....

My Grandparents' n my house
My Lovely house
My Bicycle
Hi fwens, this time aku nak tnjuk gmbar umah aku dari jarak jauh n jarak dekat. 1st picture tu, rumah aku bkembar dgn rumah grandparents aku. Hehehe..nampak mcm besar je, tp actually itu 2 biji rumah. Pagar je disamakan design. 2nd picture tu baru la gmbar umah aku. Erm..biasa je, xdak yg hebat pun. Arrr...gambar basikal tu plak, basikal kesayangan aku. Aku mjaga basikal tu dari sek rendah lg. Utk pengathuan smua, aku p sek dulu naik basikal tu la. Basikal tu bnyk berjasa kt aku... Oh ya, ada cita yg xdpt aku lupakn ttg basikal tu. Dulu basikal tu pernah kena curi, tp alhamdulillah, aku dapat balik lpas aku buat report kt balai polis. Sbb basikal tu xnak bpisah dgn aku, so aku pun mjaga basikal tu sbaik mgkn smpai la skang... hehehe....


Thursday, 24-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Campus Life

Malam Majlis Penutupan Karnival Sukan
Bilik Gerakan Sukarelawan
Ahli Badan Pertolongan Cemas
View all 4 photos...
Sorry la, ini gambar2 lama... gambar baru buat masa ni belum dikemaskini, Gambar2 tu masa Karinval Univesiti IMT-GT. Mudah bgitau acara sukan yg melibatkan 3 negara. Indonesia, Malaysia n Thailand. Aku terlibat sbg Sukarelawan masa tu. Tugas khas aku sbg Badan Pertolongan Cemas. Hehehe.. lebih kurang mcm Bulan Sabit Merah la.. Gambar yg ada view menarik n anak bujang bergelimpangan tu masa Ahli Badan Pertolongan Cemas p mkn angin kt Pulau Langkawi.


Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fishes in the Pond

My Fishes
My Pond (jarak dekat)
My Pond (Whole Scene)
Have a look at my fishes. Aren't they cute. Ermmm.. kolam ni dekat halaman rumah aku. Terletak bersebelahan dengan pagar rumah jiran aku. Baru je siap dibina awal tahun 2005.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net